Transport si retururi

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firme de curierat.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Costul standard de transport este de 25 lei pentru comenzile de pana la 1999 lei tva inclus si gratuit pentru comenzi mai mari de 2000 lei tva inclus. 

La primirea coletului verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii si/sau a certificatului de garantie. Eventualele probleme legate de integritatea coletelor se pot face doar in momentul primirii coletului pe baza de AWB si se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu angajatul firmei de curierat care livreaza coletul, si/sau se refuza primirea si plata coletului. Reclamatiile ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule. Factura emisa va contine costul de livrare mentionat separat fata de valoarea produselor.

Timpii de livrare pot varia independent de vointa noastra sau a firmei de curierat din cauze cum ar fie : conditii meteorologice extreme, blocaje rutiere, accidente ... Termenul de livrare obisnuit al produselor este de 1 - 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii.

Retur

Conform OUG nr. 34/2014 consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

In cazul returului comenzilor, costul de livrare nu se storneaza. 

Exceptie de la renuntare:

Produsele achizitionate de persoane juridice;
Produsele care au suferit modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc.;
Produsele aduse pe comanda speciala (cu Precomanda).
Produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si produsele care prin natura lor, nu pot fi returnate;