Proiectare CAD

ReBreaking Solutions

Infochiosc-urile au dimensiunile ecranelor intre 32” - 49”, sunt construite pentru folosirea lor la exterior. Permint montarea in interior a unui mini PC, a unui UPS, display normal/tocuh sau a altor echipamente de dimensiuni mici. Sau pot fi dotate cu tablete cu Windows  8”-12”, sau Android 8”-14”.

Produsele pentru exterior sunt protejate la interior cu armaflex pentru o protective mai buna atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii. Pot fi prevazute cu sisteme de ventilatie pentru perioadele calduroase dar si cu rezistenta electrica pentru perioadele reci.

Optional pot fi prevazute cu POS si cititor qr/cod de bare in situatia in care se doreste ca de pe aceste dispozitive sa se faca plati pentru: achizitia de bilete de transport, bilete la muzee, filme, teatre, plata impozitelor prin integrare cu(Ghiseul.ro), a locurilor de parcare, a facturilor de utilitati.

Dispozitivele vor fi controlate de la distanta, printr-o singura aplicatie in care pot fi inrolate mai multe astfel de echipamente daca acestea sunt conectate la internet. Daca acestea nu vor fi legate la internet, pe infochiosc va rula o aplicatie locala cu elemente predefinite. Pe ecranele infochiosc-urilor pot rula informatii utile incarcate de beneficiar, la intervale de timp setate de acesta, care sa contina texte si imagini( Digital media signage). Se pot incarca diferite tipuri de harti(cont google). Se pot afisa anunturi de interes public si/Sau chiar utilizatorul poate avea acces la anumite informatii puse la dispozitie de beneficiar: despre locul in care se afla, spitale din apropiere, sectii de politie, parcuri si zone de agrement, puncte de atractie turistica, hoteluri, informatii despre oras (primarie, consiliu local, populatie …).